Skoda Den Bosch | Autobedrijf Nieuwkoop

Skoda Den Bosch

skoda den boschOverweegt u een Skoda aan te schaffen? Of bent u misschien op zoek naar een officiële Skoda Den Bosch Service Dealer die reparaties en onderhoud aan uw Skoda kan uitvoeren? Dan heten we u van harte welkom aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch. Hier vindt u Nieuwkoop Automotive Group, al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. Nieuwkoop Automotive Group is officieel Skoda Service Dealer voor Den Bosch. Een Skoda die voor onderhoud of reparatie naar Nieuwkoop Automotive Group wordt gebracht wordt door onze speciaal opgeleide monteurs altijd met zorg behandeld. Dankzij de specialistische know-how van onze monteurs, die werken met de modernste apparatuur, kunt u uw Skoda met een gerust hart bij ons achterlaten. Wanneer er onderdelen of accessoires van uw Skoda moeten worden vervangen maken we bij Nieuwkoop Automotive Group altijd uitsluitend gebruik van originele Skoda producten. Door het plaatsen van originele Skoda producten blijft eventuele garantie op uw Skoda bovendien behouden.

Service dealer Skoda Den Bosch

Het merk Skoda is één van de oudste automerken ter wereld. We zijn dan ook trots dat we voor dit merk het onderhoud en de service mogen verzorgen. Al in 1895 werd er in Tsjechië begonnen met de bouw van auto’s, fietsen en motoren. In 1992 werd Skoda geïntroduceerd in Nederland. Sinds de lancering van Skoda in Nederland heeft het merk hier een spectaculaire groei meegemaakt. Niet verwonderlijk: de auto’s staan bekend om hun betrouwbare en innovatieve design, een goede prijs-kwaliteit-verhouding en brandstof besparende toepassingen.

Over Nieuwkoop Automotive Group

Al jarenlang is Nieuwkoop Automotive Group hét autobedrijf van Den Bosch en omgeving. In 1957 begon het allemaal, toen Frans Nieuwkoop een klein bedrijfje oprichtte. In de loop van de jaren is Nieuwkoop Automotive Group uitgegroeid tot het grootste autobedrijf van Den Bosch en omgeving. We staan als dealer van Skoda Den Bosch bekend om onze service, onze gastvrijheid, onze dienstbaarheid en ons enthousiasme. We doen als Skoda Den Bosch service dealer alles voor een hoge klanttevredenheid en zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat u zich bij Nieuwkoop Automotive Group thuis voelt. Hoewel onze showroom de grootste is van Den Bosch en omstreken, kunt u bij Nieuwkoop rekenen op een persoonlijke benadering. We luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat. Ook hebben we als Skoda Den Bosch service dealer eerlijkheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Zo weet u altijd wat u van ons kunt verwachten en waar u aan toe bent. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten, dat is waar we bij Nieuwkoop Automotive Group voor staan. We ontmoeten u graag bij Nieuwkoop Automotive Group!