Skoda dealer Den Bosch | Autobedrijf Nieuwkoop

Skoda dealer Den Bosch

skoda dealer den boschDenkt u erover om een Skoda te kopen? Of bent u misschien op zoek naar een officiële Skoda dealer Den Bosch die reparaties en onderhoud aan uw Skoda uit kan voeren? Dan moet u aan Hervensebaan 13 in Den Bosch zijn. Op deze locatie vindt u Nieuwkoop Automotive Group, al meer dan 50 jaar een begrip in Den Bosch en omstreken. Nieuwkoop Automotive Group is officieel Skoda Service Dealer voor Den Bosch. Wanneer u uw Skoda voor onderhoud of reparatie naar Nieuwkoop Automotive Group brengt, wordt uw auto door onze speciaal opgeleide monteurs altijd met uiterste zorgvuldigheid behandeld. Onze monteurs beschikken over specialistische know-how en werken met de modernste apparatuur, waardoor u uw Skoda met een gerust hart bij ons kunt achterlaten. Voor het vervangen van defecte onderdelen of accessoires van uw Skoda maken we bij Nieuwkoop Automotive Group altijd uitsluitend gebruik van originele Skoda producten. Het plaatsen van originele Skoda producten zorgt er bovendien voor dat eventuele garantie op uw Skoda geldig blijft.

Aankoop en onderhoud bij Skoda dealer Den Bosch

Het merk Skoda is één van de oudste automerken ter wereld. Bij Nieuwkoop Automotive Group zijn we er dan ook trots op dat we voor dit merk het onderhoud en de service mogen verzorgen. Al in 1895 begonnen ze in Tsjechië met de bouw van auto’s, fietsen en motoren. In 1992 kwamen de eerste Skoda’s naar Nederland. Sinds de lancering van Skoda in Nederland heeft het merk hier een spectaculaire groei meegemaakt en zijn er veel Skoda-rijders bijgekomen. Niet verwonderlijk: de auto’s staan bekend om hun betrouwbare en innovatieve design, een goede prijs-kwaliteit-verhouding en brandstof besparende toepassingen.

Over Nieuwkoop Automotive Group

Al jarenlang is Nieuwkoop Automotive Group hét autobedrijf van Den Bosch en omgeving. In 1957 is het bedrijf opgericht door Frans Nieuwkoop. Wat begon als klein bedrijfje is in de loop van de jaren uitgegroeid tot het grootste autobedrijf van Den Bosch en omgeving. We staan als Skoda dealer Den Bosch bekend om onze service, onze gastvrijheid, onze dienstbaarheid en ons enthousiasme. We doen als Skoda dealer Den Bosch alles voor de tevredenheid van onze klanten en zien het als onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u zich bij Nieuwkoop Automotive Group thuis voelt. Hoewel onze showroom de grootste is van Den Bosch en omgeving, kunt u bij Nieuwkoop rekenen op een persoonlijke benadering. We luisteren naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Ook voor technische vragen over uw Skoda kunt u bij ons aankloppen. We hebben als Skoda dealer Den Bosch eerlijkheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. U weet hierdoor altijd waar u bij ons aan toe bent. Veilige en betrouwbare mobiliteit voor al onze klanten, dat is waar we bij Nieuwkoop Automotive Group voor staan. We ontmoeten u graag bij Nieuwkoop Automotive Group!